Lokasi Menarik

Lokasi Menarik
Selamat Datang Ke Blog Terengganu Permata Hati

Hotel & Resort

Hotel & Resort
Alamilah Keriangan Yang Berterusan

Produk Kraftangan

Produk Kraftangan
Setiap Lokasi Menjanjikan 1001 Keunikan & Keseronokan

Selera Terengganu

Selera Terengganu
Lawatilah Terengganu Hari Ini

Followers

1st GA dari Mr Money

Friday, December 10, 2010


Nak Join Klik Sini

Salam buat semua
Jom JOIN 1st GA dari blog Mr MONEY
tetiba berasa murah hati nak bagi hadiah kat korang semua
kebetulan Mr Money baru balik dari Pulau Pangkor
so Hadiahnye juga Datang dari Pulau Pangkor

Syarat-syaratnya ialah:-
1-Buat Entry mengenai GA ini yang bertajuk "Follow Mollow". Tajuk len tidak akan diterima.
2-Masukkan sekali banner kat atas nie dan link kan ke post ini. Susah2 Mr Money design kejap tadi. X kisah banner nie x cantik, janji ade kat post korang.
3-Nie wajib. Anda dikehendaki Follow blog nie. Dah nama pon "follow mollow " kan?
yang dah follow tu, xyah la follow lagi skali. Hehehe..
4-Kalau Rasa nak letak banner tu kat sidebar pon boleh jugak. Tiada paksaan.
5-Kalau rasa nak tagged pon boleh jugak......
6-Kalau nak masukkan blog Mr Money dalam blog list korang pon lagi la OK. Heheh
7-Setelah semua dah settle, jangan lupe tinggal jejak kat ruangan komen.
Ruangan Komen sahaja, kat shout box tidak dilayan.....

Senang je kan syarat-syarat GA nie?
So lekas-lekas la kepada siapa yang nak join...
3 Pemenang Akan Dipilih

pemenang2 akan dipilih oleh Housemate2 Mr Money melalui cabutan bertuah
jadi sebelum nak join tu, baca Bismillah dulu.....

Tarikh tutup
31 Januari 2011

2 comments:

Mah@mahu said...

Apa hadiah nya istimewa ker hehehe nak tahu...??

December 10, 2010 at 7:57 AM
Azwan@Mr Money said...

bese jer..... rahsia. heheheh

December 11, 2010 at 1:46 AM

Post a Comment

Ikuti Perkembang Blog Ini

Powered by Blogger.
 

2009 ·Terengganu Permata Hati by TNB This template is brought to you by : allblogtools.com