Lokasi Menarik

Lokasi Menarik
Selamat Datang Ke Blog Terengganu Permata Hati

Hotel & Resort

Hotel & Resort
Alamilah Keriangan Yang Berterusan

Produk Kraftangan

Produk Kraftangan
Setiap Lokasi Menjanjikan 1001 Keunikan & Keseronokan

Selera Terengganu

Selera Terengganu
Lawatilah Terengganu Hari Ini

Followers

"Photo Of Nature Contest" Kini Dibuka

Tuesday, April 12, 2011

Salam semua, nie contest pertama kat blog nie aku nak anjurkan. Sebelum nie aku dah anjurkan GA. Tapi kali nie aku nak wat contest plak. Cam best jer kan tengok orang lain anjurkan contest. Sebelum nie pon aku ade cakap nak organize contest sempena aku nak ke Kemboja. So nie lah contestnya. Setiap contest mestilah ade syaratkan. So syaratnya ialah.

Siapa yang nak join, sila ke SINI



Syarat-syaratnya.
1-Sila Follow blog Budak Baru Belajar nie. (Wajib) Sape tipu dose k.
2-Sila 'LIKE' fan page FB budak baru belajar. Sila Scroll bawah... (Wajib)
3-Tempekkan banner kat atas dalam entry anda.(Wajib)
4-Letak satu gambar berkaitan nature, tak kisah la pantai ke, air terjun ker, hutan rimba ker, tapi make sure gambar itu ialah alam semulajadi dan nyatakan tempat tersebut. Gambar mestilah korang punya. jangan curi dari mana2 sumber. Walaupun saya tak tahu, tapi Allah tahu. Tak semestinya perlu ade muke korang dalam gambar tu. Kalau nak meng'capup' boleh jer. Gambar tu x kisah la edit ke x. Janji cantek sudaa... (Wajib)
5-Tagged contest nie kepada sejuta orang blogger. hahaha... kejam x? Tipu jer la. Tagged je kepada sesiapa, xleast sorang. (Sunat)
6-Tinggalkan comment atau link anda di ruangan komen but not Shout Box.

Hadiah
2 pemenang akan dipilih
Hadiah Special dari Kemboja. So tunggu...

Tarikh Tutup
31 August 2011

Contoh gambarnya ialah:-
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/154332_1626649480600_1667456795_1454123_1986704_n.jpg

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/47826_1506562478500_1667456795_1218813_7501978_n.jpg

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/59964_1506565118566_1667456795_1218829_5190314_n.jpghttp://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/59964_1506565078565_1667456795_1218828_6067875_n.jpg


0 comments:

Post a Comment

Ikuti Perkembang Blog Ini

Powered by Blogger.
 

2009 ·Terengganu Permata Hati by TNB This template is brought to you by : allblogtools.com